2021 model motosikletler

2021 model motosikletler her ne kadar para yetmese de baktığımız, yeni neler var demekten kendimizi alamadığımız düşkünlüğümüz 🙂 Yeni motosiklet modelleri arasında Aşağıda yeni modeller arasında gözüme çarpanları foto galeri şeklinde sizinle paylaşıyorum, bakalım yeni neler var?

2021 Triumph Trident 660

Kendine ait bir yazısı olduğu için sadece resim paylaşıyorum, yazıyı burada bulabilirsiniz (tıkla açılsın).

2021 BMW R 18 Classic Touring

BMW alışıldık BMW Motorrad görünüşünü bırakıp alalede bir tasarıma geçmiş… Görünüş klasik bir Amerikan tarzı gezinti motosikleti ama modern unsurlar tabii ki var çünkü bu bir BMW. Örnek olarak ön tarafta öyle durmasa da üçlü LED farlar var. Çantalar standart ama büyük değiller (15,5 litre), iki modelle satılan R18 baz modelde azla yetinenler için. Üst versiyonda gezi ve uzun yol özellikleri ilave ediliyor.

2021 BMW R 1250 RT

RT serisi uzun yol için Cadillac misali bir rahatlık ve kolaylık sunuyor. 2021’de özeliklerin geliştirilmesi ve ilave elektronikler var. Active Cruise Control adında, radar desteğiyle öndeki araçla mesafeyi koruyan sistem ekstra olarak alınabiliyor. Dynamic Cruise Control ise standart, tıpkı ABS PRO gibi. Tüm bu özellikler ve1250 cc.’ye ulaşan hacim ile düşlediğiniz uzun yol arkadaşını bulacaksınız 🙂

2021 BMW R 1250 RT

Yeni silindir kafaları, 2021 BMW R nineT serisinin 4000 ila 6000 devir arasındaki çekişini arttırmış. Moyor kısmında bu iyileştirme var ve
Güç Değiştiren Dinamik Fren Kontrolü (DBC) özellikli ABS Pro standart hale gelmiş durumda. 2021 BMW R nineT modellerinin tümü yeni amortisör var. Arka tarafta ön yüklemeyi elle ayarlamak mümkün.

2021 nineT’ler, analog tarzda ve yuvarlak bir hız göstergesine sahip artık ve basit görünümüne rağmen teknolojik tüm oyuncakları gösteriyor tabii ki.

Sürüşte Yağmur ve Yol modları standart, aydınlatma için LED’ler de öyle. Ha bir de USB şarj yuvacsı standart hale gelmiş 🙂

2021 Honda Forza 350 ve Honda X-ADV

Forza 750, DCT ve yeni tasarımıyla birlikte kablolu sürüş (ride-by-wire), ayarlı çekiş kontrol sistemi haricinde Akıllı Telefon Sesle Kontrol Sistemi gibi yüksek teknoloji oyuncaklarıyla geliyor. Sesli telefon kontrol sistemi neredeyse her şeyi (navigasyon dahil) sesle yapmanıza izin veriyor. Arabalardaki GT sınıfı gibi bir yere konumlandırıyor Honda: dizler için, artçı için, sele altında bol bol yer ve konfor var ama keyfiniz isterse gazı açıp çevik, hızlı, hassas bir sürüş de emrinizde.

Forza 300 yerini 350’ye bırakmış durumda. Ek 50 cc.’nin gücü, özellikle alt devir çekişinin güçlenmesi için ayarlı. Artık şehir içinde ve ara gazlamalarda daha atak bir Forza 350 var.

ADV Scooter sıfatlı X ADV de Forza 750 gibi teknolojik ilaveleri almış ve ufak DCT, motor ve daha sade ama yırtıcı görünüm elde etmiş.

2021 KTM 890 Adventure

KTM 390’dan başlayarak 1290’a kadar kafa karıştıracak kadar model çeşitliliğine ulaştı. Her taraf turuncu doldu KTM Reis, sal bizi 🙂

890 ADV de WP Apex süspansiyonlara kavuşmuş. Bunun dışında bol elektronik destek, kocaman ve çok işlevli ön ekran ve tabii ki deli KTM performansı standart.

2021 Suzuki V-Strom 1050XT

Hmm, işte geçmişee selam çakan bahsetmeye değer bir tsasarım. Yeni V-Strom hem güzel duruyor hem de eskileri DRZ hayranlarını görünüşü ile gülümsetiyor.

XT’nin farkı depolama hacmi olarak öne çıkıyor zira 112 litrelik alüminyum çanta seti bu modelde standart. Normal (XT olmayan ) bir V-Strom 1050 alıp çantaları, montaj setlerini ve kilitleri haricen alırsanız 370 Pound daha pahalıya geldiğini öğrenince 1050 XT mantıklı hale geliyor. İyi iş Suzuki!

2021 Triumph Tiger 850

Tamam Tiger olduğu hemen anlaşılıyor ama önden de Ducati gibi görünmese?

2021 TRRS One RR ailesi

Elektrikli bisiklet gibi belki ama bu son derece iddialı bir motosiklet. Her şeyden önce motorları iki zamanlı! Saf arazi ya da gösteri amaçlı bu motosikletler arazide dleirmek için yapılmışlar. One RR ailesi hacim olarak 300, 280, 250 ve 125 cc. seçeneklerini barındırıyor.

Ben listeme dahil ettim çünkü selesi yok ve renkleri çok güzel. Saf barut bir motosiklet görmeyeli uzun zaman olmuştu çünkü!

2021 Yamaha MT-09 SP

Yamaha erken doğmuş hatta cenin gibi görünen kafa kısmından vazgeçmeyecek galiba…

Yenilik olarak süspansiyonlar elden geçlmiş. Önde KYB, arkada Öhlins amortisörler var artık. Curise Control standart hale gelmiş, galerilere iniş tarihi için de Mart açıklaması yapıldı.

2021 model motosikletler yazısı Motosiklet Tanıtım kategorisinde yayınlanmıştır; kategorinin diğer yazıları için buraya tıklayabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

“2021 model motosikletler” için 2 yanıt

  1. Hasan Öztürk

    Afrika tivin 850 yada transalp yeni kasa Türkiye’ye gelecekmi

    1. Pandemi koşullarında olduğumuz için kesin bir şey söylemek mümkün değil bana göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version